+383 4674 0000 info@bb-partners.de

BB partners

Pse të krijoni një faqe interneti me ne?

Pavarësisht nëse zhvillojmë një faqe të re në internet ose ridizajnojmë atë të vjetrën, ne i kushtojmë vëmendje secilit përbërës të faqes në internet. Kjo përfshin sisteme moderne të menaxhimit të përmbajtjes, dizajn individual të uebit, imazhe me cilësi të lartë, tekste të optimizuar nga SEO dhe shënime unikate të të Kompanis tuaj.

DUHET TA KENI PARASYSH SE SI PUNOJM NE!

Te kombinuara në mënyrë optimale, këta elementë jo vetëm që ofrojnë një faqe tërheqëse vizualisht, por gjithashtu sigurojnë që faqja juaj e internetit të jetë qartë e dukshme dhe të lërë gjithmonë konkurrencën prapa në Google.

NE I JAPIM RËNDËSI TË MADH KËTYRE PIKAVE

 

TEKSTE TË MIRA, SECILI TEKST TË JETË UNIK

i thjeshtë – të kuptueshëm – me pak fjalë. Sigurisht, por në një mënyrë interesante. Tekstet në uebfaqe nuk duhet të jenë vetëm informuese – ato duhet të bindin vizitorin.

 

FOTOGRAFI PROFESIONALE, NË MADHËSI TË SAKTA DHE FORMATE TË CAKTUARA SKEDARËSH

Përmbajtje domethënëse në uebfaqe – një fotografi vlen sa një mijë fjalë! Fotografit që përshtaten në mënyrë të përkryer me pjesën tjetër të faqes tuaj të internetit dhe nuk ndikojnë negativisht në kohën e ngarkimit të faqes në internet

 

LISTIMET E BIZNESIT NË MAKINAT E KËRKIMIT

Regjistrimet e biznesit janë një element i rëndësishëm marketingu në mënyrë që të prezantoni në mënyrë optimale kompaninë tuaj në nivel lokal, si Google, Bing, rrjetet Sociale si Facebook, Instagram, Twitter, etj

Siguria e Webfaqes të internetit ka përparësinë më të lartë

Çka kuptojm me Sigurin e një faqe në internet

Siguria është një faqe në internet me një certifikatë SSL dhe https të mirënjohur. Faqet e internetit që nuk janë konvertuar në https klasifikohen si të pasigurta nga Google. Renditja e keqe është e pashmangshme. Përmbajtja. Çdo gjë që është në faqen tuaj të internetit duhet të jetë unike dhe te liçensuara dhe në asnjë rrethanë të kopjohet tërësisht ose pjesërisht nga faqet e internetit të tjera. Tekste ligjore të konfirmuara nga avokati për faqen në internet apo dyqanin online

KRIJONI FAQEN TUAJ TË INTERNETIT NË MËNYRË PROFESIONALE ME NJË ÇMIM FIKS: PA TARIFA SHTESË OSE KOSTO TË FSHEHURA

Ne sjellim zgjidhje inovative për faqen tuaj

SISTEMET E POROSITJES

 

POROSIT SISTEMIN E POROSIVE ONLINE PËR RESTORANTIN TUAJ

 

Rritni shitjet e restorantit tuaj me programin tonë të porosive online

SISTEMET E REZERVIMIT

 

KALENDAR PËR AKOMODIMIN E MYSAFIRVE NË HOTELIN TUAJ

 

Kalendari praktik i  përshtatur për Hotelin tuaj dhe mysafirve tuaj

BB partners

Kontakti

Tel: +176 24253613

E-Mail: info@bb-partners.de

Web: www.bb-partners.de

 

Bulevardi Dëshmorët e Kombit 

H72, Nr. 9

11000 Prishtinë