+383 4674 0000 info@bb-partners.de

Kështu funksionon softueri i porositjes online për restorantin tuaj

Konfirmimi i porosisë në kohë reale

Çdo klient që vendos një porosi mbetet në kontakt të drejtpërdrejtë me aplikacionin e porosisë në pajisjen tuaj për tre minuta. Koha e mjaftueshme që ju të konfirmoni dorëzimin ose mbledhjen e porosisë.Nuk ka më telefona të zënë ose radhë për klientët tuaj. Nuk ka më keqkuptime kur porositni. Klientët tuaj komunikojnë me ju përmes një ndërfaqe të pastër dhe intuitive të përdoruesit, e cila është reciprokisht e dobishme

Çmimet

 

SISTEMI I POROSISË PA KOMISION

PËR INSTALIMIN E SOFTUERIT ËSHË DOMOSDOSHME NJË WEBSITE